Datum plaatsing: 01 oktober 2017

Arriva en Hermes organiseren Open Dag voor de Brabantse reiziger


Arriva en Hermes organiseren Open Dag voor de Brabantse reiziger


Regio ('s Hertogenbosch): Op zaterdag 7 oktober houden Arriva en Hermes een open dag. Onder de vlag van Bravo, geven zij reizigers en overige geÔnteresseerden een kijkje achter de schermen van het openbaar vervoer. De open dag is van 10.00 Ė 16.00 uur op de vestiging van Arriva in 's-Hertogenbosch en de vestiging van Hermes in Eindhoven.

Er is allerlei vermaak voor jong en oud: zo kunnen bezoekers echte oldtimers bekijken of zelf een rondje rijden in een lesbus in Eindhoven. In 's-Hertogenbosch is er een tour met de elektrische bus om te zien hoe het opladen werkt. In Eindhoven kan het opladen van de elektrische voertuigen live in de stalling bekeken worden. Men kan zich op beide locaties verbazen over de techniek van de bus tijdens een kijkje in de werkplaats of meedoen aan een rondleiding door de werkplaats in Eindhoven.
Ook wordt er in 's-Hertogenbosch uitleg gegeven over de techniek achter de nieuwe betaalmogelijkheden in de bussen en ook staat daar staat de toekomst centraal middels een virtual reality ervaring.
Voor de kleine reizigers is er speciaal kindervermaak. Kortom, een dag vol vermaak, veel interessante informatie en leuke acties. Iedereen is van harte welkom!

Tijd en plaats
De open dag wordt gehouden op zaterdag 7 oktober van 10.00 Ė 16.00 op de volgende locaties:
Arriva - Oude Engelenseweg 80, 's-Hertogenbosch
Hermes - Pr. Doctor Dorgelolaan 50, Eindhoven

Vervoer
Advies aan bezoekers is om met openbaar vervoer of op de fiets te komen. Er rijden pendelbussen van station naar de open dag locatie, zowel in Eindhoven als in 's-Hertogenbosch. Beide locaties zijn ook prima bereikbaar met de fiets. In 's-Hertogenbosch is er ook mogelijkheid om de auto te parkeren op het grasveld naast de locatie waar de open dag plaats vindt. In Eindhoven is er op de locatie zelf geen mogelijkheid om te parkeren. Geadviseerd wordt om de auto in de buurt van het station te parkeren en gebruik te maken van de pendeldienst tussen Eindhoven station en de vestiging.

Meer informatie
Voor meer informatie kunnen reizigers en overige geinteresseerden kijken op www.bravo.info/open-dagUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30266