Datum plaatsing: 10 oktober 2017

Kinderboekenfeest in Bibliotheek OssRegio (Oss): De Bibliotheek Oss houdt zondag 15 oktober in samenwerking met Boekhandel Derijks een groot Kinderboekenfeest. Het gaat om een middag vol activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. En natuurlijk zijn er ook een paar kinderboekenschrijvers aanwezig.

Speciale gasten zijn schrijfster Niki Smit en schrijver Gerard van Gemert. Niki Smit is populair geworden door de 100%-serie, zoals 100% Nina, 100% Lola en 100% Coco. Gerard van Gemert schrijft series over voetbal en hockey, bijvoorbeeld de serie over Kief de Goaltjesdief, De Voetbalgoden en De Hockeytweeling. Beide schrijvers vertellen op een interactieve manier over hun werk en signeren na afloop hun boeken.

Naast de optredens is er op het Kinderboekenfeest nog veel meer te beleven. Zo kun je je eigen VR bril maken, spelen met robots, griezelige insecten proeven, een grappige selfie maken, schminken en meedoen aan een prijsvraag waarbij een mooie prijs gewonnen kan worden. Boekhandel Derijks is aanwezig met een stand waar de boeken van Niki Smit en Gerard van Gemert te koop zijn.

Het Kinderboekenfeest is van 13.00 tot 16.00 uur en is alleen voor kinderen toegankelijk. Vanaf 15.30 uur zijn ook de ouders en opaís en omaís van harte welkom voor een feestelijke borrel. De entree is 5 euro per persoon voor de hele middag (inclusief hapjes, drankjes en een goodiebag). Kaarten zijn te koop bij de bibliotheek Oss en bij boekhandel Derijks.
Let op: vol = vol!

De landelijke Kinderboekenweek is van 4 tot en met 15 oktober. Onder het motto Gruwelijk Eng! Staat dit jaar griezelen centraal.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30657