Datum plaatsing: 27 september 2017

10-jarig jubileum Nationale Snipperdag op 4 oktober


10-jarig jubileum Nationale Snipperdag op 4 oktober


Heesch (Bernheze): Dit jaar wordt alweer de 10e editie van de Nationale Snipperdag gehouden. Al 10 jaar kunnen bedrijven of particulieren oude vertrouwelijke documenten zoals archieven, administratie of klantgegevens gratis laten vernietigen op een van onze vier Reisswolf locaties in Nederland, waaronder de locatie van Reisswolf in Heesch. Afgezien van de gratis dienst die Reisswolf deze dag biedt, wordt er per ingezamelde ton papier een sponsorbedrag aan Stichting Nationale Boomfeestdag gedoneerd. Vorig jaar werd er maar liefst 147.500 kilo papier ter vernietiging aangeboden op de Nationale Snipperdag, waardoor het goede doel een donatie van 2.950,- euro mocht ontvangen.

Wat anders een betaalde dienst is, wordt één dag per jaar gratis aangeboden aan iedereen. Velen weten de Reisswolf vestigingen in Heesch, Hengelo, Scheemda en Wognum al te vinden op de eerste woensdag van oktober. Op 4 oktober is iedereen weer welkom op een van onze locaties door heel Nederland om oude vertrouwelijke documenten in te leveren, zodat het op een veilige, beschermde manier vernietigd kan worden.

Strenge wetten datalekken
Door het strenger worden van de wetgeving rondom datalekken, is het (altijd) verstandig om vertrouwelijke documenten op een veilige manier te laten vernietigen. Op deze manier kunnen bedrijven, maar ook particulieren, voorkomen dat deze documenten en daarmee de privégegevens in die documenten in de handen van derden komen. De vernietigde documenten worden 100% gerecycled en vinden hierdoor hun weg terug in de circulaire economie.

Goede doel
Elk jaar wordt er ook een goed doel aan de Nationale Snipperdag gekoppeld. De vertrouwelijke documenten van deelnemers worden dus niet alleen gratis vernietigd, voor iedere kilo vertrouwelijk papier die wordt aangeleverd, doneert Reisswolf een bedrag aan het goede doel; Stichting Nationale Boomfeestdag. Hoe meer deelnemers, hoe meer kilo’s, hoe hoger de donatie voor het goede doel!

Meedoen met onze actie?
Tijdens de Nationale Snipperdag kan iedereen vertrouwelijke documenten inleveren. Het inleveradres in Heesch is gevestigd aan de Zoggelsestraat 7 5384 LL Heesch. De Snipperdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Aanmelden of inschrijven is niet nodig. Deelnemers kunnen vrijblijvend langskomen om hun vertrouwelijke documenten te laten vernietigen door Reisswolf. Meer weten? Kijk op www.nationalesnipperdag.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.20133