Datum plaatsing: 28 september 2017

Try-out Sports: Hockey, skiŽn, tennis en turnen zijn het meest populair in de eerste inschrijfweek!


Try-out Sports: Hockey, skiŽn, tennis en turnen zijn het meest populair in de eerste inschrijfweek!


Oss (Oss): Vanaf maandag 25 september konden alle basisscholieren zich weer inschrijven voor een of meerdere Try-out Sports cursussen. Dit jaar was het vanaf 16.00 uur weer erg druk op de vernieuwde website van het Sport Expertise Centrum. Ondanks de lichte vertraging voor een aantal inschrijvingen door een druk bezochte website, heeft bijna iedereen alsnog zijn favoriete cursus kunnen kiezen.

Meest populaire cursussen

Hockey bij MHC OSS was vandaag een van de populairste sporten en zit al bijna helemaal vol voor de cursus die in oktober start. Ook het wedstrijd skiŽn was dit jaar weer erg geliefd. Deze cursus zit al helemaal vol, maar gelukkig gaat Skiclub Alpine World proberen om een extra cursus aan te bieden! Tennis bij Helios en TOZ is dit jaar ook weer erg in trek. Tenslotte blijft het turnen bij Sportief en Turnoss ouderwets populair, zowel bij de meisjes als bij de jongens. Verenigingen kunnen het hele jaar door nieuwe cursussen aanbieden dus er blijft altijd genoeg te kiezen!

Inschrijven het hele schooljaar mogelijk
Kinderen en ouders die er nog niet in zijn geslaagd zich in te schrijven voor een of meerdere cursussen hoeven niet te wanhopen. Inschrijven op www.sport-expertise-centrum.nl is gedurende het hele schooljaar mogelijk. Tot uiterlijk 1 week voor het begin van een cursus deelnemers zich aanmelden. De eerste cursussen van het schooljaar starten op maandag 9 oktober. Op de hoogte blijven van nieuwe cursussen en andere nieuwtjes over Try Out Sports? Like onze facebookpagina: www.facebook.com/sportinoss.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15924