Datum plaatsing: 28 september 2017

Aftrap van theaterseizoen 2017/2017 Nesterlé door Karin Bruers


Aftrap van theaterseizoen 2017/2017 Nesterlé door Karin Bruers


Nistelrode (Bernheze): Karin is weer terug met een solovoorstelling in het theater, na ja…solo, met Nol Haven samen. Nol (bekend van VOF de Kunst) is haar muzikant, chauffeur, persoonlijk entertainer en hij zorgt dat het niet helemaal uit de hand loopt, want dat ligt altijd op de loer bij Karin.

Karin is cabaretière, sociaal ondernemer en schrijfster. Van haar hand zijn de boeken “Brigadier oversteekmoeder” en “Honger Zomer”. In het theater maakte zij de shows “De Warme Wintershows”, “Waar was ik?” en “Marmer en “Chocolade”.
Bruers eerste optreden in Brabant van seizoen 2017/2018 vindt plaats in het intieme theater van Nesterlé op 7 oktober a.s.
In haar nieuwe voorstelling haalt Bruers uit naar christelijke wethouders, die ze betrapt op porno kijken in het vliegtuig en naar echtparen die hun kinderen slachtofferen in vechtscheidingen. Ze schiet met haar katapult alfamannetjes van de apenrots. En verder moet alles wat die dag voor haar voeten heeft gelopen, eraan geloven.

Maar wie uithaalt, kan een haal terug verwachten. En die krijgt ze ook. Of het iets uithaalt weet ze niet, maar voor nu is zij het kwijt! En het publiek? Die heeft er om kunnen lachen, of is er nu ook mee opgezadeld!
7 oktober – aanvang 20.30 uur – Entréé € 15,00 – Tickets via www.nesterle.nl
Deze voorstelling is onderdeel van het Nesterlé 3-in-1 cabaretpakket. Voor slechts € 35,00 genieten liefhebbers tijdens de 3 voorstellingen “Bruers haalt uit” , “Polderman tiert welig” (21.10) en “Christel de Laat” (03.02).
Wees er snel bij : nu nog te boeken via www.nesterle.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14605