Datum plaatsing: 10 oktober 2017

Finalediner Keukenbazen in het Provinciehuis's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Wie uiteindelijk de felbegeerde Keukenbazen Trofee en de titel ‘SmaakBurgemeester van Nederland’ winnen, wordt bekend gemaakt op woensdag 11 oktober tijdens een feestelijk diner in het Provinciehuis. In totaal 250 gasten (gezeten aan 17 gemeentetafels) genieten dan van een gezellige avond met overheerlijke gerechten. Burgemeesters en/of wethouders zijn het hoofd van de tafel per gemeente.
Tafelgasten tijdens het diner zijn het Keukenbazen-team per gemeente, de kok, de ouders van deze Keukenbazen, foodsuppliers en onze partners (Rabobank, Emté, Koning Willem 1 College, Hutten) die Keukenbazen mede mogelijk hebben gemaakt. Het wordt in alle opzichten een FRIS diner.
Om 0.00 uur, zal de jury, bestaande uit Jermain de Rozario (restaurant De Rozario in Helmond en bekend van o.a. RTL Late Night), Jan van den Hout (restaurant Ons Jongens in Someren-Eind en winnaar 2e prijs European Young Chef of the Year) en Maaike de Reuver (redacteur en trendwatcher) de winnaars bekend maken. Het winnende team krijgt de Keukenbazen Trofee overhandigd uit handen van Jermain, de burgemeester wordt ‘beëdigd’ als ‘SmaakBurgemeester van Nederland’. Albert Verlinde zal deze feestelijke en smakelijke avond aan elkaar praten.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26893