Datum plaatsing: 30 september 2017

Vuilniswagen Truck Tour op 1 oktober


Vuilniswagen Truck Tour op 1 oktober


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): De Truck Tour – een stoet van vuilniswagens - rijdt dit jaar een langere route. De stoet trekt niet alleen door ’s-Hertogenbosch, maar ook door Vught, Haaren, Boxtel en Sint-Michielsgestel. De Truck Tour vindt plaats op zondag 1 oktober 2017.

Zo’n 65 mensen rijden dit jaar mee met de Truck Tour. Ze zijn in behandeling bij Reinier van Arkel of doen mee aan ‘Samen Sterk in de wijk’ uit Vught. “Mooi en belangeloos van de Afvalstoffendienst”, vertelt Eddy van Doorn. Hij is bestuursvoorzitter van Reinier van Arkel.

In totaal rijden 50 vuilniswagens mee: van zijladers, achterladers, kleppenwagens tot haakwagens en grote opleggers. Van de Afvalstoffendienst van de gemeente ’s-Hertogenbosch rijden 43 vuilniswagens mee. Ook gaan zes vuilniswagens van de gemeente Boxtel mee. Én de nieuwste truck van de gemeente Vught.

Startschot
De Truck Tour start om 14.00 uur bij Zorgpark Voorburg in Vught en duurt zo’n 2,5 uur. Eddy van Doorn geeft het startschot. Ook wethouder Hoskam van ’s-Hertogenbosch, wethouder Van Wanrooij van Boxtel, wethouder Mathijssen van St. Michielsgestel en wethouder Heijboer van Vught zijn aanwezig.

Route
De Truck Tour vertrekt om 14.00 uur op het terrein van Zorgpark Voorburg in Vught, bij Ontmoetingscentrum De Stenen Hut, aan de Watertorenlaan 13. Via de Laagstraat, Michiel de Ruyterweg en Esscheweg rijdt de stoet dwars door Esch, via de Haarenseweg en Leunisdijk. Via de Esschebaan, Leenhoflaan en Annastraat rijdt de stoet naar de Parallelweg Noord, Stationsstraat, de Baroniestraat en Schijndelsedijk. Via de St. Lambertusweg en Dorpsstraat rijdt de colonne door Gemonde. Via de Gemondseweg rijdt de Truck Tour naar St. Michielsgestel. Via de Schijndelsestraat en Nieuwstraat richting De Hoogstraat naar Den Dungen. Via het Maaskantje rijdt de stoet naar de Litserstraat richting de Dungense Brug. Via de N279 en de Maastrichtseweg rijden ze richting de Rijnstraat, Van Grobbendoncklaan en Aartshertogenlaan. Over de Diezebrug rijdt de stoet naar het Wilhelminaplein en weer terug richting Vught via Taalstraat en Glorieuxlaan. Rond 16.30 uur verwachten we de Truck Tour weer in Vught.

Veiligheid
De gemeente ’s-Hertogenbosch zet een groot aantal verkeersregelaars in. Zo kan de colonne op een veilige manier de route rijden. En is er zo min mogelijk overlast voor het andere verkeer.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.32455