Datum plaatsing: 30 september 2017

Informatiebijeenkomst zonnepark Heesch op 4 oktoberHeesch (Bernheze): Woensdagavond 4 oktober 2017 organiseren we in samenwerking met de gemeenten Oss en ’s-Hertogenbosch een informatieavond over de komst van een zonnepark in Heesch. Dit zonnepark komt langs de A59, ten westen van de afslag Oss/Heesch. Het park krijgt ca. 21.000 zonnepanelen, die 1.800 huishoudens voorzien van 100% zelf opgewekte groene energie.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 4 oktober van 19.30 tot 20.30 uur, in 't Tunneke, ’t Dorp 148 in Heesch. We ontvangen u graag vanaf 19.15 uur met koffie en thee. We vertellen u graag meer over onze plannen en er is natuurlijk gelegenheid voor vragen en om in gesprek te gaan. “We vinden het belangrijk dat mensen ons kunnen ontmoeten en hun vragen aan ons kunnen stellen.”, vertelt wethouder Wijdeven. “We nodigen dan ook iedereen van harte uit om te komen”.

Duurzaamheidsambitie
Wethouder Wijdeven in aanwezig tijdens de avond om u te woord te staan. Wijdeven: “In de toekomst willen we evenveel energie opwekken als gebruiken. Daarmee is duurzaamheid een van de speerpunten van onze gemeente en de rode draad in al ons beleid. Nu al wekken we 11% van onze elektriciteit duurzaam op. Bijvoorbeeld door zonnepanelen op alle gemeentepanden, gasloze nieuwbouwwijken, nieuwe duurzame water- en rioleringssystemen en openbare verlichting op energie van de biomassacentrale van Duurzaam Landleven in Heeswijk Dinther. Het realiseren van een zonnepark draagt bij aan deze duurzaamheidsambitie.

Gemakkelijk en in de buurt
We vertellen u deze avond graag meer over hoe het zonnepark eruit komt te zien, hoe we de panelen door middel van veel groen willen inpassen in de omgeving en over de procedures die we binnenkort starten om de benodigde vergunningen te krijgen. Bent u geďnteresseerd om in de toekomst uw eigen groene stroom in te kopen via het zonnepark? Ook hier vertellen we u graag meer over.

Aanmelden
Om de organisatie van deze avond vloeiend te laten verlopen, stellen we het op prijs als u zich aanmeldt. Dat kan per e-mail, gemeente@bernheze.org of telefonisch via 14 0412.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14407