Datum plaatsing: 30 september 2017

Editie 7 van de Nisseroise Kwis vol vernieuwing!


Editie 7 van de Nisseroise Kwis vol vernieuwing!


Nistelrode (Bernheze): We kijken met een grote glimlach terug op de uitslag avond van vorige editie, een overvol Maxend met een verassende uitslag als winnaars! Zal de uitslag dit jaar ook weer zo verassend zijn?

Nieuwe locatie
Na jarenlang ontzettend fijn ontvangen te zijn bij Tí Maxend vonden wij dat het tijd was voor een nieuwe locatie.
Peter en Mirjam, ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en alle goede zorgen voor de Nisseroise Kwis. Wij zullen dit nooit, nooit vergeten!
28 december en tijdens de feestavond 13 januari zijn jullie allen van harte welkom bij Tí Tramstation. We hebben er zin in!

Nog meer vernieuwing
Dit jaar hebben we ook besloten dat we het aantal categorieŽn gaan aanpassen. Tot nu toe waren er steeds 11 categorieŽn en een geheime opdracht, dit passen wij aan naar 10 categorieŽn en een geheime opdracht. Dit jaar dus Ďmaar Ď100 vragen te beantwoorden, makkie toch?!?!

Rabobank clubkas campagne
Om de Kwis mogelijk te maken zijn wij afhankelijk van sponsors. Vorig jaar hebben jullie massaal op ons gestemd, nogmaals dank daar voor en daarom vragen wij jullie nu weer om op ons te stemmen. Als Rabobank lid kun je op ons stemmen bij de Rabobank clubactie. Er kan gestemd worden van 9 tot 23 Oktober. Houd onze website/Facebookpagina goed in de gaten voor meer informatie!

Oproep
Om de Kwis vernieuwend te houden zijn wij opzoek naar jullie!
Lijkt het je leuk om de kwis met ons te organiseren? Je mag dit jaar al meekijken! Stuur een mailtje naar info@nisseroisekwis.nl of stuur ons een PB op Facebook.

Inschrijving
Het is nog vroeg maar zet hem alvast in je agenda:
Donderdag 28 December staan wij weer voor jullie klaar. Schrijf je in per 1 November!
Wij kunnen niet wachten... Denk daar mar eens over na...

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28604