Datum plaatsing: 01 oktober 2017

Brabantse voetbaldagen bij V.V. HeeswijkHeeswijk-Dinther (Bernheze): Voetbalvereniging Heeswijk organiseert op woensdag 18 oktober de Brabantse Voetbaldagen. De voetbaldag bij Heeswijk is een voorronde. De winnaars mogen op zondag 22 oktober meedoen aan de finale in het stadion van RKC in Waalwijk waar zij strijden om de beste voetballer van Brabant.

Niet alleen V.V. Heeswijk organiseert een voorronde. In heel Brabant vinden er voorrondes plaats waarna de winnaars deel mogen nemen aan de finale. Van alle voorrondes mogen de beste spelers per leeftijdscategorie meedoen aan de finale. De Brabantse Voetbaldagen zijn voor jongens en meisjes van vijf tot en met vijftien jaar. Iedereen mag aan de voorronde meedoen, ook kinderen die geen lid zijn van V.V. Heeswijk.

Op de voetbaldagen bij V.V. Heeswijk leren jongens en meisjes voetballen als een echte prof, maar het draait vooral om plezier hebben. Gedurende de hele dag komen verschillende onderdelen van het voetbal aanbod, zoals technische vaardigheden, je houding, het maken van snelheid en het slim spelen van voetbal. Oud-PSV'er Juul Ellerman en jeugdtrainers van profclubs verzorgen de trainingen.

Deelnemers aan de voetbaldag bij V.V. Heeswijk krijgen een sportlunch, een voetbalshirt, een medaille, een ondertekende spelersdiploma en bovendien een onvergetelijke dag. Deelname bedraagt Ä34,95. De voetbaldag begint om 9.15 en duurt tot 16.30 uur. Locatie Droevendaal 6 in Heeswijk-Dinther. Inschrijven via www.brabantsevoetbaldagen.nl/product/heeswijk/Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14432