Datum plaatsing: 02 oktober 2017

Prima competitiestart voor teams HBV


Prima competitiestart voor teams HBV


Heesch (Bernheze): Afgelopen week ging de eerste helft van het badminton competitieseizoen weer van start. Voor maar liefst 8 teams bij de Heesche Badminton Vereniging het begin van, hopelijk, de weg naar het kampioenschap.

Zowel de jeugd- als de seniorenafdeling van de Heesche vereniging worden dit jaar door 4 teams in de competitie vertegenwoordigd. Daarmee is de vereniging op veel verschillende niveaus actief in de strijd om de prijzen. De komende maanden zullen de verschillende teams op de donderdag (senioren) en vrijdag (jeugd) hun thuiswedstrijden afwerken in sporthal ’t Vijfeiken en op verschillende andere dagen op bezoek gaan bij tegenstanders in de regio ‘s-Hertogenbosch.

In deze eerste week van de competitie kwamen alle vier de jeugdteams van HBV in actie. Met succes: drie van de vier teams wisten hun wedstrijden overtuigend te winnen van de tegenstander en beleefden daarmee een droomstart van de competitie. Bij de senioren waren er twee teams die het competitieseizoen in de eerste week mochten aftrappen. Eén team sleepte thuis de winst binnen, het andere team moest in een uitwedstrijd haar meerdere erkennen in de tegenstander. Maar ook voor hen is er met nog een heel seizoen voor de boeg weinig aan de hand.

Wedstrijdschema’s, uitslagen, trainingsmomenten en meer zijn te vinden op de website van de Heesche Badminton Vereniging: www.hbv-heesch.nl.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13612