Datum plaatsing: 02 oktober 2017

Familiefilms bij Filmhuis Litserborg


Familiefilms bij Filmhuis Litserborg


Den Dungen (Sint-Michielsgestel): Na het grote succes van de familie films in het afgelopen seizoen, draaien we nu in de herfstvakantie twee familie films: Op donderdagavond 19 okt (19.00uur) de film ‘’Fantastic Beasts and where to find them’’ en op vrijdagmiddag 20 oktober (14.30uur) de film ‘’Sing’’.

De film ‘’Fantastic Beasts and where to find them’’ is een geheel nieuw avontuur dat ons terugbrengt naar de magische wereld van bedenker J.K. Rowling, en begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld. Fantastic Beasts and Where to Find Them is een geheel nieuw avontuur dat ons terugbrengt naar de magische wereld van bedenker J.K. Rowling. In de hoofdrol Oscar®winnaar Eddie Redmayne.
Nederlands ondertiteld. Kijkwijzer: Vanaf 9 jaar.

De film Sing vertelt het verhaal van een talentenjacht. In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door Buster Moon. Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden. Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis (die liegt en bedriegt), maar prachtig kan zingen; een verlegen olifantje met plankenkoorts; een moeder van 25 biggetjes; een jonge gorilla die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een stekelvarken die niet langer in de schaduw wil staan van haar vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater en delen de droom die hun leven kan veranderen.
Nederlands gesproken. Kijkwijzer: Vanaf 6 jaar.

LET OP: voor de familie films kan men niet meer reserveren. De kaartjes zijn direct te koop aan de kassa van de Litserborg (vanaf vrijdag 6 oktober). Voor beide familie films is de entree €5,- inclusief popcorn en ranja.

Wil je op de hoogte blijven van de films die we in de Litserborg draaien, meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de website van de Litserborg: http://www.litserborg.nl/category/filmhuis/.
Voorafgaand van elke film ontvangt men dan een mail met daarin informatie over de film die gedraaid gaat worden.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12075