Datum plaatsing: 02 oktober 2017

Mannen laat uw stem horen!!Berlicum (Sint-Michielsgestel): Gospelpopkoor Spirit is een groot koor waar de energie vanaf spat. Onder leiding van dirigente Wilma van der Schoot, zingt het koor vol overtuiging swingende gospelsongs en de mooiste popnummers. Het koor bestaat uit 50 mannen en vrouwen in de leeftijd van 18 tot 60 jaar.
Spirit is een van de weinige koren die wordt begeleid door een eigen live-band. Deze band bestaat uit piano, gitaar, basgitaar, saxofoon en drum. Samen zingen met een live-band is een echte toevoeging. Door de interactie tussen koor en band komt de muzikale beleving op een nog hoger plan te staan.
Spirit is op zoek naar enthousiaste mannen van hooguit 55 jaar oud, die het leuk vinden om in een koor te zingen! Dit kunnen mannen zijn die al eerder in een koor hebben gezongen, maar ook mannen die nog geen ervaring hebben. Speciaal voor alle mannen organiseert Spirit een open repetitie om kennis te maken met het koor, om te ervaren hoe het is om in een koor te zingen en hopelijk enthousiast en lid te worden! Wij nodigen alle mannen dan ook graag uit op vrijdagavond 6 oktober om 19.30 uur in Dín Durpsherd.
Voor meer informatie over ons koor en onze optredens kunt u kijken op: www.spiritgospelpop.nl


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30883