Datum plaatsing: 02 oktober 2017

Bergse Fleur start Mobieltjesactie Stichting Opkikker


Bergse Fleur start Mobieltjesactie Stichting Opkikker


Berghem (Oss): De jonge Bergse Fleur van Loon is actief als ambassadeur van de stichting Opkikker. Deze stichting zet zich in voor gezinnen met langdurig zieke kinderen. De stichting organiseert vele leuke activiteiten voor deze kinderen en hun gezin.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is als je een dagje geen zorgen hebt, en een fantastische dag mag beleven met je gezin, als je lang ziek bent. Daarom ben ik ambassadeur geworden. Voor de stichting verzamel ik oude en/of kapotte mobieltjes. Voor iedere ingezamelde telefoon krijgt stichting Opkikker namelijk een vergoeding. De opbrengst van de mobieltjesactie komt volledig ten goede aan de organisatie van Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind.

Help mee om mobieltjes in te zamelen voor Stichting Opkikker! Met dank aan de inzet van duizenden enthousiaste inzamelaars, zoals ik, is de stichting de afgelopen zeven jaar in staat geweest om in totaal meer dan 500.000 mobiele telefoons in te zamelen. Ook dit jaar kunnen ze niet zonder jouw hulp! Want de doelstelling voor 2017 is het inzamelen van maar liefst 100.000 telefoons. Kijk voor meer informatie op www.mobieltjesactie.nl

Er staat tot de herfstvakantie een inzamelbox op beide scholen van De Fonkeling. Maar je mag ze ook bij mij thuis afgeven: Het Reut 619 Berghem.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30678