Datum plaatsing: 02 oktober 2017

Gelijkspel Prinses Irene


Gelijkspel Prinses Irene


Nistelrode (Bernheze): Prinses Irene speelde zondagmiddag de tweede wedstrijd van het seizoen. Het Waalwijkse WSC was de tegenstander en de wedstrijd eindigde zoals deze begon: 0-0. Het was een matige wedstrijd zeker van Prinses Irene zijde. Naast de sterk fluitende Van Daal, blonk met name het centrale duo Koen (Pittens) & Koen (Bollen) uit. Het gemis van twee spelers uit de as, aanvoerder Gijs van Erp en spits Martijn van Vught, was duidelijk zichtbaar. Maar voorlopig zullende mannen van Van Tilburg Mode & Sport het zonder deze twee zwaar geblesseerden moeten doen.

door A. v. Lokven foto: T. Bevers

Voet
WSC nam meteen na het eerste fluitsignaal het initiatief en vond elkaar gemakkelijk, dat bleef zo de hele wedstrijd. Echte kansen werden aan beide zijden nauwelijks gecreŽerd. Pas na 22 minuten was er het eerste gevaar, maar doelman Stef van Venrooij, die weer gedegen keepte, bracht met de voet redding. Feitelijk was dit het enige echte gevaar in de hele 1e helft aan zowel Nistelrodese als Waalwijkse kant. Al ging een schot van Hein Langens rakelings over en was Wibe van Rooij een paar keer dreigend.

Over de doellijn
Prinses Irene begon een stuk feller aan de 2e helft. Het was Jeroen Bekkers die twee keer gevaarlijk werd met acties in de zestien, maar zijn voorzet kwam niet aan. Dat was ook het grote manco deze middag, er werd ontzettend slecht gepasst. Daarnaast liet de organisatie op het middenveld te wensen over, vaak waren de posities daar niet goed bezet en stond men te veel op een lijn. Rond de 65e minuut waren er twee geweldige kansen voor de Nistelrodenaren via Rolf v.d Bogaart. Een voorzet van hem vloog aan iedereen voorbij. Een paar minuten later had hij op de achterlijn een mooie passeeractie, zijn voorzet rolde werkelijk over de doellijn, maar niemand kon er een teen tegen krijgen. Daarna zakte het spelpeil van Prinses Irene behoorlijk ver weg, terwijl WSC bijzonder gemakkelijk de bal liet rondgaan, echt gevaar wisten ze ook weer niet te stichten. In de 75e minuut leek het dan toch te gebeuren, toen Van Rooij in de diepte werd aangespeeld, WSC grensrechter Gurel stak echter, geheel ten onrechte, de vlag in top! Van Daal kon het zelf niet beoordelen en floot de spits terug. Niet voor het eerst dit seizoen, dat een grensrechter punten verdiend voor een tegenstander van Prinses Irene!?

Uiteindelijk werd de wedstrijd met een dubbelblanke stand afgesloten wat, gezien het wedstrijdbeeld, terecht was. Prinses Irene had de beste kansen, WSC het beste spel.

Opstelling: Stef van Venrooij, Robbert Rovers, Koen Bollen, Koen Pittens, Hein Langens, Robin Walk, Rolf v.d. Bogaart, Tim v.d. Heijden, Tim v.d Brand, Wibe van Rooij, Jeroen BekkersUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15251