Datum plaatsing: 02 oktober 2017

De Lievekamp organiseert busreis naar musical 'West Side Story'


De Lievekamp organiseert busreis naar musical 'West Side Story'


Regio (Oss): In navolging van de busreizen naar 'Soldaat van Oranje' en ‘The Lion King’ organiseert De Lievekamp ook dit seizoen een busreis naar een musical. Zo zal op zondag 17 december de musical 'West Side Story' in het World Forum in Den Haag worden bezocht. Zestig jaar na de wereldpremière keert deze klassieke Broadway musical terug naar Nederland.

Volledig verzorgde busreis inclusief eventuele lunch
Deze grootschalige musical ‘West Side Story’ is slechts enkele weken te zien in Nederland. De volledige verzorgde busreis is inclusief eersterangs plaatsen voor de voorstelling, ontvangst met koffie of thee, een lunch en vervoer naar het World Forum in Den Haag en terug naar Oss. Belangstellenden worden op zondag 17 december vanaf 11.00 uur bij het Theatercafé van De Lievekamp ontvangen met koffie of thee, waarna om 11.45 uur de bus vertrekt. De musical begint die middag om 14.00 uur en eindigt omstreeks 17.00 uur. Naar verwachting is de bus die avond omstreeks 19.00 uur weer terug in Oss.
Musical met onvergetelijke songs
De musical 'West Side Story' vertelt het verhaal van Tony en Maria. Zij zijn twee jonge geliefden, gevangen tussen twee strijdende straatbendes: de Jets en de Sharks. Hun strijd om te overleven in een wereld vol haat, geweld en vooroordelen is één van de meest innovatieve, hartverscheurende en relevante muzikale drama’s van deze tijd. De musical zit vol onvergetelijke songs als ‘Maria’, ‘Tonight’, ‘I Feel Pretty’ en ‘Somewhere’. Deze zullen worden uitgevoerd door een bijzondere en energieke Amerikaanse cast.

Reserveren via www.lievekamp.nl
Tickets voor deze volledig verzorgde busreis (à € 99,00) zijn telefonisch te reserveren
via de Theaterkassa – (0412) 64 89 22 – of 24 uur per dag via de website www.lievekamp.nl.
Er is een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13517