Datum plaatsing: 03 oktober 2017

Kandidatenlijst D66 ‘s-Hertogenbosch bekend's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Op 29 september is de kandidatenlijst van D66 ‘s-Hertogenbosch voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 vastgesteld. Gedurende een periode van twee weken hebben de leden online mogen stemmen. De opkomst hierbij was 35,8%. Dit betekent dat 96 leden gestemd hebben. Uit de stemming is de volgende kandidatenlijst gekomen, onder aanvoering van lijsttrekker Mike van der Geld.

Mike van der Geld
René van den Kerkhof
Inge Visschedijk
Annemarie Hoog Antink
Daan Peters
Geert Verbruggen
Bilal Kaya
Henk Groen
Veerle van Doorn
Steven Hommersom
Dirk Postma
David Biersteker
Deze lijst wordt verder met lijstduwers aangevuld. Lijsttrekker Mike van der Geld: “Ik ben blij om met deze sterke lijst de verkiezingen in te gaan. Met een goede mix tussen continuïteit en vernieuwing heb ik er alle vertrouwen in om tijdens de campagne en de komende raadsperiode mooie resultaten te boeken en het echte D66 geluid te laten horen.”

De vernieuwing heeft ook vorm met Daan Peters, leidinggevende bij café Thornbridge en hoogste nieuwkomer. Hij reageert enthousiast: “Ik ga graag de uitdaging aan om de verbinding tussen de Bosschenaren en de gemeente te versterken. Ik ben vereerd dat de leden mij het vertrouwen hebben gegeven om daar mee aan de slag te gaan”

Ook voorzitter Wim Pelgrim is verheugd met de lijst. “Ik ben blij dat het ons wederom is gelukt om met een sterke en gevarieerde lijst te komen. Ik zie met vertrouwen uit naar een mooie campagne en raadsperiode”, aldus Pelgrim.

De kandidaten zullen zichzelf tijdens de afdelingsvergadering van 18 oktober presenteren. U bent vanaf 20:45 uur welkom in de Ruud van Nistelrooyzaal in de Maaspoorthal.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16266