Datum plaatsing: 04 oktober 2017

Wereldsterren steunen Dierendag veiling Stichting Dierenhulp


Wereldsterren steunen Dierendag veiling Stichting Dierenhulp


Berghem (Oss): Christiano Ronaldo, Robbie Williams, de Ayrton Senna Foundation, Lewis Hamilton, Marco van Ginkel, Neymar Jr. Valentino Rossi, Feyenoord, Ajax, PSV, Carlo Boszhard en nog veel meer. Allen ondersteunen ze de grote online veiling waar de zwerfdieren van profiteren die al 21 jaar gesteund worden door de vrijwilligers van Stichting Dierenhulp.

Initiatiefnemer Mark Erwin Vos uit Berghem van Stichting Dierenhulp "Het netwerk dat we hebben heeft zijn nut bewezen en we zijn super blij dat we op 4 oktober kunnen aftrappen met deze geweldige veiling. Uiteraard komt de totale opbrengst ten goede aan de dieren en daar zijn we als 100% vrijwilligersorganisatie reuzetrots op."

De veiling gaat exact op 4 oktober online en iedereen die zich heeft aangemeld kan meebieden op een of meer van de geweldige kavels.

Extra trots is men op de Formule 1 cap van 7-voudig Wereldkampioen Michael Schumacher. "Hij heeft ons vrijwilligerswerk altijd gesteund en doneerde met regelmaat items voor de verkoop. Uit respect na zijn ski ongeval hebben we een tijd niets aangeboden. Deze unieke cap hebben we al die tijd bewaard en we vonden het nu het moment om hem samen met alle andere items aan te bieden" aldus Stichting Dierenhulp.

De veiling is te zien via www.dierenhulp.nl en online te volgen.

Stichting Dierenhulp is een 100% vrijwilligersorganisatie, werkend zonder subsidie of ondersteuning van welke loterij.

Stichting Dierenhulp is een erkende ANBI volgens het Nederlandse belastingstelsel
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28321