Datum plaatsing: 04 oktober 2017

Wandelvoetbal bij RKKSVKruisstraat ('s Hertogenbosch): Op vrijdag 6 oktober organiseert RKKSV van 18:30 uur tot 19:30 uur Wandelvoetbal. Aansluitend is er een feestavond.

Ken je het gevoel dat je het liefst weer wilt gaan voetballen, maar dit door lichamelijke beperkingen niet mogelijk is? Dat hoeft dus niet meer! Bij RKKSV zijn we bezig met wandelvoetbal voor senioren (60+). De naam zegt het natuurlijk al, bij dit speltype wordt er gewandeld en op deze manier blijft het laagdrempelig en voor iedereen goed uit te voeren, zowel man als vrouw. Wandelvoetbal zorgt gegarandeerd voor heel veel sportplezier bij de senior voetballer, die graag aan het bewegen is op gedoseerde wijze.
Belangrijk bij wandelvoetbal is het technische aspect van voetbal en niet het fysieke. Om die reden zijn slidings niet toegestaan en kun je enkel de goal van je tegenstander bereiken door over te spelen. Ook zijn de afmetingen van het veld wat anders, namelijk 20 bij 40 meter en er wordt gespeeld met teams van zes of zeven spelers zonder keepers waarbij onbeperkt gewisseld mag worden.
We gaan bij RKKSV een kennismaking verzorgen op sportpark Eikenhage en dit gaat plaatsvinden op 6 oktober. Dit doen we om de senioren in Rosmalen kennis te laten maken met het wandelvoetbal. Om die reden is ook iedereen van harte welkom. GeÔnteresseerd? Neem contact op met: activiteiten@rkksv.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15433