Datum plaatsing: 04 oktober 2017

Cursus blindtypen groep 7 en 8Regio (Sint-Michielsgestel): Iedereen kan in een korte tijd leren typen volgens het 10 vinger-blindsysteem.
De beste leeftijd om te leren typen is groep 7 of 8. Wil je ook lekker snel en zonder fouten met tien vingers leren typen? Dat kan. Je krijgt les samen met andere kinderen van je eigen school of bij jou uit de buurt. Je maakt gebruik van een computerprogramma waarbij je direct je resultaten kunt zien. Typeles is leuk en nog veel leuker met andere kinderen samen! Door het toenemend gebruik van de computer/laptop in het onderwijs is een goede typevaardigheid daarom van groot belang. Iedereen kan leren typen, ongeacht leeftijd, eventuele beperkingen of ervaring met de computer. Afsluiting van de cursus met een waardevol diploma, als bewijs van de verkregen vaardigheden, is dan belangrijk. Iedereen die met een toetsenbord werkt zou eigenlijk moeten kunnen typen volgens het tienvingersysteem.
Eind september gaat de cursus blindtypen na schooltijd weer van start voor kinderen van groep 7/8 en ouder o.a. in Heeswijk-Dinther (bs Het MozaiŽk en ít Palet), Loosbroek (Albertus), Den Dungen (Litserborg), Rosmalen (op bs de Troubadour, de Borch en de Hobbit), Heesch (op het Hooghuislyceum), Nistelrode (bs het Maxend en de Beekgraaf), Vinkel (bs Mariaschool), Sint Michielsgestel (op bs. De Bolster), Nuland in de Meent en in Den Bosch (op bs. De Beekmanschoool, de Driestroom, de Kameleon, het Schrijverke en de Bron).
Basisscholen, die het computertypen na schooltijd georganiseerd willen hebben, kunnen ook reageren. Voor scholen zit daar totaal geen extra werk aan vast. De lessen worden om de week gegeven. De examens worden in december/januari afgenomen.
Voor info of aanmelding: 06-53830572 (Harry van der Steen). www.iedereenkantypen.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28078