Datum plaatsing: 05 oktober 2017

Legendarisch BosschBollenToernooi bij GryhonsRosmalen ('s Hertogenbosch): Aanstaand weekend, 14-15 oktober, zal bij Honk- en softbalvereniging Gryphons uit s-Hertogenbosch wederom het internationaal Bossche BollenToernooi (BBT) plaatsvinden. De 34ste editie van het grootste jeugdtoernooi van Nederland telt 500 kinderen die 2 volle dagen genieten van hun geliefde sport.
Naast honk- en softbal is er ook een loterij, loopt de KNBSB-mascotte rond, spelen we diverse mooie wedstrijden, draaien we gedurende het gehele toernooi de mooiste wedstrijden uit de VS en is er een gezellige discoavond.
Het BBT is een uniek toernooi; de afsluiter van het seizoen is voor vele verenigingen een uitje waar nog lang over wordt gesproken. Veel coaches die er nu komen met hun team speelden ooit zelf op het BBT.
Wat cijfers op een rij: 500 kinderen spelen meer dan 100 wedstrijden. Er zullen ongeveer 45 scheidsrechters de wedstrijden leiden. De 70 vrijwilligers die in het totaal meehelpen zijn bijna allemaal 2 volle dagen aanwezig. De BBT-commissie bestaat uit 7 personen waarvan er enkele al meer dan 30 jaar bijzitten. En niet te vergeten de Bossche Bol, hiervan zullen er zeker 1.000 worden verkocht!
Deelnemers schrijven zichzelf in voor het toernooi. Gezien de historie van het toernooi zullen er ook veel papas, mamas, opas, en omas komen kijken.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15218