Datum plaatsing: 11 oktober 2017

Herfstvakantie op de Osse marktOss (Oss): In Oss begint Halloween dit jaar al vroeg. Op zaterdag 14 oktober is er een Halloween-kindershow op de markt in het centrum van Oss. Wie dat wil, kan zich laten schminken in Halloweenstijl. Ook is er een griezel-knutselterras. Van 10.30 tot 12.30 uur zijn de vriendelijke heks en de aardige Dracula op het Eikenboomgaardplein. Van 13.00 tot 16.00 staat het Halloweenpodium op de Heuvel (bij watertafel). Meedoen kost niets.

Kleedjesmarkt
Op zaterdag 14 oktober is er een kleedjesmarkt in het centrum van Oss. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen gratis hun spullen te koop aan bieden op de Heuvel. Heb je speelgoed dat je niet meer gebruikt? Wil je de kast in je kamer eens lekker opruimen? Kom dan zaterdag 14 oktober naar de Heuvel en stal je spullen uit op een kleedje. Zo verdien je een zakcentje en maak je anderen blij met jouw speelgoed, boeken, bedlampje of skeelers. Wil je meedoen, stuur dan een mail aan markt@oss.nl. Dat weet je zeker dat er zaterdag 14 oktober plek is voor jouw kleedje.

Goochelaar
Op dinsdag 17 oktober is Renť van Hooren van 10.00 en 13.30 uur op de markt in Oss. Hij is een vrolijke goochelaar met leuke trucs voor jong en oud. Ook maakt hij karikatuurtekeningen van bezoekers.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16046