Datum plaatsing: 09 oktober 2017

Guido Weijers met 'Masterclass Geluk' in theater De Lievekamp


Guido Weijers met 'Masterclass Geluk' in theater De Lievekamp


Oss (Oss): Het theaterseizoen 2017/2018 van De Lievekamp werd in september geopend met drie geslaagde oudejaarsconferences door cabaretier Guido Weijers. Op zaterdag 17 maart 2018 keert de Brabantse theatermaker terug naar de Grote Zaal van de Osse schouwburg met een bijzonder programma. De bezoeker krijgt die avond géén cabaretvoorstelling te zien, maar een 'Masterclass Geluk'; aanvang 20.15 uur.

Theaterliefhebbers die Guido Weijers eerder in De Lievekamp zagen, kennen z’n filosofische kant. Normaliter zijn deze doorspekt met grappen. Tijdens deze 'Masterclass Geluk' is deze filosofische kant onderbouwd met wetenschap. Guido volgde zelf dergelijke masterclasses aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over ‘The Pursuit of Happiness’ en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag oprecht van geluk spreken. Dat doet hij dan ook op zaterdagavond 17 maart in de Grote Zaal van theater De Lievekamp. In een kleine twee uur komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk.

Kaartverkoop
Ook op jacht naar meer geluk? Toegangskaarten (à 27,50 *) voor deze ‘Masterclass Geluk’ kunnen worden gereserveerd via de Theaterkassa – (0412) 64 89 22 – of 24 uur per dag via de website www.lievekamp.nl. Deze bijzondere voorstelling begint om 20.15 uur en de kaartverkoop is inmiddels begonnen.

* excl € 1,25 ticketfee
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12209