Datum plaatsing: 09 oktober 2017

Derby EVVC-Pr.Irene eindigt met brilstand


Derby EVVC-Pr.Irene eindigt met brilstand


Nistelrode (Bernheze): Net als vorige week behaalde Prinses Irene een 0-0 gelijkspel. Dit keer in de uitwedstrijd tegen EVVC. Over de gehele wedstrijd genomen was het een terechte uitslag. In de 1e helft was EVVC de betere ploeg na rust de mannen van Van Tilburg Mode & Sport. Het dichtst bij een doelpunt voor Prinses Irene was de ingevallen jongeling Wout Soetekouw, hij strandde echter op de goed keepende Frank van den Bogaard.
Voor de tweede zondag op rij troffen de Vinkelnaren scheidsrechter Vereijken als leidsman. Toch bijzonder van de KNVB als je kunt putten uit een groot arsenaal aan scheidsrechters. De Vinkenaren wisten waarschijnlijk dat de man niet te flauw fluit, want het randje wat betreft hardheid in de duels werd regelmatig opgezocht. In de eerste helft domineerde EVVC nadrukkelijk en was het doelman Stef van Venrooij die twee keer goed redde toen er een Bosschenaar voor hem opdook. De beste kans was op slag van rust voor Bart van Griensven, die van dichtbij tegen de lat schoot.
Prinses Irene kwam goed uit het theelokaal. In de 48e minuut had het zo maar 0-1 kunnen staan, maar een scherpe voorzet van Jeroen Bekkers ging net voorbij de instormende Tim v.d. Heijden. Net als in de 1e helft waren er weinig uitgespeelde mogelijkheden aan beide kanten. In de 78e minuut was er de beste kans voor Prinses Irene. Via Robin Walk kwam de bal bij Van Rooij, die Soetekouw alleen op het Vinkelse doel afstuurde. Van den Bogaard redde prachtig ten koste van een corner. In de 85e minuut werd een vrije trap snel genomen aan Vinkelse zijde en dat zorgde voor een scrimmage op zoín meter voor het doel van Prinses Irene, maar gescoord werd er niet. Het slotakkoord was wederom voor de goed ingevallen Soetekouw, Hij kreeg in blessuretijd nog een mogelijkheid, maar kon die niet omzetten in een doelpunt, waardoor de wedstrijd dus eindigde zoals deze was begonnen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13287