Datum plaatsing: 01 november 2017

Osse Hospice: een nieuwe naam, een nieuw gezicht, een nieuwe locatie


Osse Hospice: een nieuwe naam, een nieuw gezicht, een nieuwe locatie


Oss (Oss): Na jaren van voorbereiding opent Oase de deuren van haar nieuwe locatie. Op vrijdag 3 november verzorgt burgemeester Buijs de officiële opening. Een feestelijk moment dat wij vieren tijdens de open dagen op zaterdag 4 en zondag 5 november.

In 2014 zijn Hospice Oase en Terminale Thuishulp Maasland (TTM) samengegaan om hun krachten te bundelen. Onder de nieuwe naam Oase – Hospice en Zorg Thuis biedt zij inwoners van Oss en omgeving één adres voor alle palliatieve zorg. Een nieuwe organisatie met een nieuwe naam.

Maar ook een nieuwe locatie. Met het openen van het nieuwe hospice wordt de samenwerking definitief bekrachtigd. In de loop van november nemen de eerste bewoners hun intrek in het nieuwe hospice. “Het hospice biedt een huiselijke sfeer van rust, warmte en privacy. Net als thuis,” aldus directeur Jan Verbeek. “We kunnen mensen niet beter maken, maar we kunnen er wel voor zorgen dat ze zich iets beter voelen. Voor familie en naasten betekent het een zorg minder. Door dat extra beetje steun kan familie weer echt familie zijn,” vult vrijwilliger Anne-Marie van Oss aan.

Open dagen
Komt u een kijkje nemen op de nieuwe locatie? De koffie staat klaar! De open dagen zijn op zaterdag 4 en zondag 5 november van 11:00 uur tot 16:00 uur. De locatie van het nieuwe pand is de Koornstraat 70 in Oss. Onze enthousiaste vrijwilligers verzorgen een rondleiding. Zien we u dan?

En ook leuk; zaterdag zal de dag en muzikaal randje krijgen door de optredens van het Osse nederpopkoor Balanz. Zondag zullen dat shantikoor Nieuw Maaskantspeil uit Lithoijen en popkoor D’Acoord uit Oss zijn. Zij treden belangeloos op.
www.oaseoss.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28974