Datum plaatsing: 01 november 2017

Geloven NU, praten met elkaar over geloofs- en levensvragenNuland ('s Hertogenbosch): Heeft u soms ook de behoefte om u terug te trekken uit de drukte? De behoefte om eens een echt goed gesprek aan te gaan? In de gesprekken van alledag stellen we de kernvragen van ons bestaan nauwelijks. En toch houden die u bezig. U zou wel eens in kleine kring vertrouwelijk gevoelens, ervaringen en ideen willen delen. Praten over zaken die er werkelijk toe doen. Waar geloof ik werkelijk in, wat bezielt mij en wat vind ik nou werkelijk belangrijk in het leven? En heeft dit iets te maken met wat ik in de Bijbel kan lezen Dan is Geloven N misschien ook iets voor u.
Geloven N is een eigentijdse en inspirerende methode waarin mensen op basis van bijbelteksten met elkaar spreken over hun geloof en de levensvragen die hen bezighouden. Met deze methode proberen we de Bijbel te vertalen naar ons leven n, wat kunnen we n met deze verhalen, wat vertellen ze ons en hoe kunnen we daar in ons dagelijks leven mee om gaan. In november willen we daarom in de parochie De Goede Herder starten met een Geloven N-groep. Om mee te doen is het niet nodig bijbelkennis te bezitten of lid van de plaatselijke geloofsgemeenschap te zijn.
De bijeenkomsten kunnen worden gehouden in Nuland of op een van de andere kerklocaties, zowel overdag als s avonds, afhankelijk van waar de voorkeur van de deelnemers naar uit gaat. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Annemie Bergsma, pastoraal werkster: a.bergsma@parochiedgh.nl of (0412) 451215.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29967