Datum plaatsing: 01 november 2017

MVO-spektakel Beursvloer s-Hertogenbosch back in town's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Maatschappelijk betrokken zijn zit in het DNA van de ondernemers in de regio s-Hertogenbosch. Naast de volle overgave voor een ieders bedrijf is er oog voor de sociale vraagstukken die leven en wordt hieraan waar mogelijk enthousiast bijgedragen. Beursvloer s-Hertogenbosch mag hier al jaren een gewaardeerde schakel in zijn om vraag en aanbod vanuit ondernemend en maatschappelijk s-Hertogenbosch met elkaar te verbinden tot krachtige matches met gesloten beurs.

Beursvloer s-Hertogenbosch 2017
Het uitvoeren van de 218 matches van de editie in 2016 is in volle gang, maar achter de schermen is hard gewerkt om in 2017 dit matchspektakel wederom aan de regio s-Hertogenbosch te bieden. Op donderdagmiddag 16 november 2017 zal de zevende editie van de Beursvloer plaatsvinden in het vertrouwde Atrium van Hogeschool Avans aan de Onderwijsboulevard 215 in s-Hertogenbosch. Vanaf 15.00 bent u welkom en om 15.30 wordt de Beursvloer officieel geopend door de nieuwe burgemeester.

Belangen bundelen en vruchten plukken
Danny Snijders, voorzitter van Stichting Beursvloer s-Hertogenbosch, ziet dat de Beursvloer onverminderd leeft bij de Bossche bedrijven en maatschappelijke organisaties. De bedrijven weten inmiddels dat met een kleine moeite van hun zijde een groot verschil gemaakt kan worden voor het maatschappelijke. En zelf plukken ze ook nog eens de vruchten van positieve publiciteit en het zijn van een betrokken en eigentijdse werkgever. Projectmanager Angelique Ottens sluit zich daarbij aan en weet te vertellen dat maatschappelijk betrokken zijn via de Beursvloer niet alleen slim, maar ook ontzettend leuk is. De aanbieders hoeven alleen de vragende organisatie uit te zoeken die het beste bij ze past, of de meest interessante hulpvraag heeft. Een geplaveide weg.

Bevlogen rondleiding door het Stadhuis
In s-Hertogenbosch biedt ABC Leer Mee voor ieder die dit goed kan gebruiken met veel passie gratis taallessen aan. De cursisten mochten in maart genieten van een uitgebreide rondleiding door het Stadhuis met prachtige verhalen van burgemeester Ton Rombouts. Het werd een enerverende middag waarbij de cursisten hun ogen uitkeken en met een voldaan gevoel huiswaarts keerden. U raadt het al, deze match kwam afgelopen jaar op Beursvloer s-Hertogenbosch tot stand.

Meer informatie en aanmelden
U kunt zich al aanmelden voor de zevende editie van dit MVO evenement dat dit jaar plaatsvindt op donderdag 16 november 2017. Er wordt weer gestreefd naar een goed gevuld Atrium en daarvoor is iedere ondernemer en maatschappelijke organisatie van harte uitgenodigd. Vooraf opgeven is verplicht en doet u op www.beursvloerdenbosch.nl. Op de website vindt u meer informatie over het matchevenement en de successen van de voorgaande zes edities. Mocht u daarna nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met projectmanager Angelique Ottens via angelique@beursvloerdenbosch.nl, of 06-38351304.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16841