Datum plaatsing: 05 november 2017

Mineralen- en fossielenbeurs GeoSfeer 2017 in de BerchplaetsBerghem (Oss): Op zondag 12 november wordt in de Berchplaets de grote mineralen- en fossielenbeurs van Geo-Oss gehouden. Met 800 a 900 bezoekers en zo’n 30 standhouders - die de mooiste mineralen en fossielen verkopen - is GeoSfeer een van de grootste Geobeurzen van Nederland.
‘Enthousiasme’ is het sleutelwoord: GeoSfeer wordt vaak genoemd als een van de levendigste en gezelligste mineralenbeurzen van Nederland. De expositie heeft dit jaar als thema: ‘Mineralen, Mammoeten en Meer’, met aan de ene kant prachtige, fonkelende en glimmende mineralen, en aan de andere kant geheimzinnige en fascinerende botten van mammoeten en andere ijstijdzoogdieren.
Er zijn diverse attracties voor de jeugd: een geodenkraker, zelf goud pannen, 70-miljoen jaar oude fossielen uit de mergel peuteren, en een boeiende en leerzame GeoQuiz met voor iedereen een authentieke geologische prijs. Elk uur is er een verloting van prijzen die door de standhouders ter beschikking gesteld zijn.
Door de vele attracties is het niet zomaar een beurs. Het is een evenement, een dagje uit voor iedereen die geďnteresseerd is in stenen. En… wie is dat nou niet? Entree: € 1,00 tot 14 jaar, daarboven € 3,50. Ga voor meer informatie over Geo-Oss naar de website www.geo-oss.nl of stuur een e-mailtje naar info@geo-oss.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.32469