Datum plaatsing: 06 november 2017

Bloemschikdemonstratie Groei & BloeiBerghem (Oss): Het wordt steeds meer een Berghems feestje, de jaarlijkse Bloemschikdemonstratie van Groei & Bloei. Op woensdag 15 november aanstaande organiseert de vereniging Groei & Bloei Oss het Maasland voor de vijftiende keer op rij weer een grandioze show in de Berchplaets.
Elk jaar wordt een kopstuk uit de Nederlandse bloemschikwereld aangetrokken om de demonstratie te verzorgen. Dit jaar is dat Birgit Davids uit Neede (Gelderland). Birgit heeft al eerder demonstraties in de Berchplaets verzorgd en trok daarbij steeds volle zalen. Zij is lid van het Landelijk Hoofdbestuur van Groei & Bloei en organiseert elk jaar de Nederlandse Kampioenschappen Bloemschikken. Deze zijn dit jaar in de Beursfabriek in Nieuwegein op 7 en 8 oktober.
Op 15 november worden 10 bloemstukken gemaakt en door Birgit begeleid met toelichting op de materiaalkeuze, bloemsoorten en de manier van verwerking in de stukken. Na afloop worden de stukken verloot. Lotjes hiervoor zijn voor aanvang van de demonstratie en in de pauze te koop bij de organisatie.
De avond begint om 20.00 uur en leden van Groei & Bloei hebben gratis entree. Niet leden betalen 7,50 . Een kop koffie / thee is inbegrepen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29046