Datum plaatsing: 13 november 2017 - Laatst gewijzigd: 13-11-2017 10:10:18

Politieke avond Dorpsraad Nuland


Politieke avond Dorpsraad Nuland


Nuland ('s Hertogenbosch): In 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als de voortekenen juist zijn verschijnen en liefst rond de 15 partijen op de kieslijsten. Om u wat beter wegwijs te maken organiseert de Dorpsraad Nuland op 16 november een Politiek caf in caf Kerkzicht in Nuland.

Vanaf 20.00 uur zullen enkele wethouders en politieke zwaargewichten van bijna alle politieke partijen met elkaar de discussie aangaan. Daarbij wordt terug gekeken op de voorbije vier jaar waarbij het bouwen in Nuland en de leefbaarheid van het dorp centraal staan. Daarnaast krijgen de aanwezig de kans hun mening te geven over de politieke vraagstukken voor de komende tijd zoals industrieterrein Heesch-West, Nuland voor jong en oud, het ontwikkelen van plein en woonservicegebied, de mogelijke komst van een windmolenpark in de polder en de vraag hoe we Nuland bruisend en groen kunnen houden.
Het is een avond voor Nulanders en door Nulanders. Uw inbreng is dan ook dringend nodig voor het welslagen van deze avond. Iedereen is van harte welkom, om te luisteren maar zeker ook om de politici (kritisch) te bevragen. Het gaat over de toekomst van uw dorp!

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15194