Datum plaatsing: 30 oktober 2017

Welcome to Satisfaction op nieuwe locatie


Welcome to Satisfaction op nieuwe locatie


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Het jaarlijkse muziekfestival Welcome to Satisfaction van Satisfaction Rosmalen vernieuwt op diverse fronten. Met twee coverbands, een tribute band n een sfeervolle nieuwe locatie biedt Welcome to Satisfaction een helemaal verfrissende beleving. Danscentrum Rosmalen op het Landgoed Coudewater heeft bij eerdere activiteiten van Satisfaction bewezen een fijne en gastvrije locatie te zijn.

Door Herman van Dinther

Wat blijft is het tijdstip, de vertrouwde tweede zaterdag van januari. Voor 2018 is dat 13 januari. De avond duurt van 20.00 tot 01.30 uur. Genoeg bouwstenen voor een Welcome to Satisfaction new style, met behoud van de vertrouwde sfeer en gezelligheid van het evenement. Daartoe lenen zich de karakteristieke zalen van het Danscentrum, De Uythof en Den Herdt die meteen aanvoelen als de huiskamer van Satisfaction. Er is ook een buitenpleintje dat die avond warm wordt ingericht en gebruikt gaat worden als culinaire hotspot waar van food op niveau genoten kan worden.

Drie bands
De programmering van WTS is bewust aangepast om meer ruimte te maken voor de bands en het publiek om van elkaar te genieten. Om die reden is het aantal bands teruggebracht naar drie. De bezoeker hoeft daarom nog nauwelijks iets te missen en de bands kunnen zich breder manifesteren. Aan kwaliteit is er overigens niet ingeboet.

The Scientist (foto)
Een Coldplay tribute band. Dt belooft wat. De Limburgse viermans formatie neemt je mee naar de beginjaren van het wereldberoemde Coldplay met de nummers Yellow, Clocks, Fix You tot aan het wat meer recente werk zoals Up & Up en A Head Full of Dreams.

Alice In Wonderbra
Iedereen dacht dat afscheid was genomen van een band die het podium van Welcome to Satisfaction in het verleden heeft doen schudden. Gelukkig is de band weer bijeen en kan het publiek weer genieten van een geweldige rock coverband. Met frontman Jeroen als rasechte entertainer en gitaarsongs met een rauw randje slaat de vonk al snel over. Lenny Kravitz, Kings of Leon, Robbie Williams en Oasis en nog veel meer kenmerken het brede repertoire.

Act On Demand
Deze allround coverband kreeg vorig jaar bij Welcome to Satisfaction alle lof toegezwaaid. Voor de organisatie een makkelijke keuze om de jonge professionele topmuzikanten uit te nodigen voor een tweede optreden. Act On Demand is d feestband bij uitstek. Van pop tot dance, van soul tot Nederlandstalig, van rock tot disco.

Kaartjes
Een toegangskaartje heb je voor 13,50 en is te verkrijgen via www.satisfactionrosmalen.nl. Voor Vrienden van Satisfaction geldt in de voorverkoop een speciale kortingsprijs.
Zie ook de geheel vernieuwde site www.satisfactionrosmalen.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12721