Datum plaatsing: 05 november 2017

Dansvoorstelling voor en door ouderen in SterrebosOss (Oss): Op vrijdag 17 november a.s. vindt van 14.30 - 15.30 uur de dansvoorstelling ‘Simpel Verlangen’ plaats in Sterrebos in Oss. Simpel Verlangen is een dansvoorstelling voor en door de ouderen over verlangen, over durven, over loslaten, ontmoeten, vertrouwen en luisteren.

Simpel Verlangen is een landelijk dansproject van PRA Muziektheater. Twee professionele dansers, twee musici, dansdocenten in opleiding, senioren uit de regio en senioren uit de serviceflat maken samen een dansvoorstelling rond het thema verlangen. Met de dans wordt ingezoomd op de innerlijke wereld van de deelnemers.

Bewoners, familie en senioren uit de buurt zijn op vrijdag 17 november van harte welkom in Sterrebos (Sterrebos 62 in Oss) om de voorstelling te bekijken. Toegang is gratis!

Deelname
Bewoners van Sterrebos of senioren uit de regio die graag willen deelnemen aan de voorstelling, kunnen zich aanmelden voor de dansworkshop op dinsdag 14 november van 14.30 – 16.00 uur. In deze workshop leren de deelnemers een choreografie die vrijdagmiddag 17 november een plek krijgt in de voorstelling. De dansers van PRA geven de workshop aan de hand van de methode die ze de afgelopen jaren ontwikkeld hebben. De bewegingen worden aangepast aan de fysieke mogelijkheden en wensen van de deelnemers.

De workshop vindt plaats in Sterrebos, Sterrebos 62 in Oss. Deelname is gratis. Voor verdere informatie en aanmelding voor deze workshop kunnen geďnteresseerden contact opnemen met Sonja Haven, sonja.haven@brabantzorg.eu of Harmon van der Lee, harmon.vanderlee@brabantzorg.eu. Beide telefonisch bereikbaar via (0412) 66 80 00.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13200