Datum plaatsing: 07 november 2017

Burgemeester opent expositie Kinderkunstwerkplaats Muzelinck bij K26


Burgemeester opent expositie Kinderkunstwerkplaats Muzelinck bij K26


Oss (Oss): Burgemeester Wobine Buijs opent op 12 november om 14.30 uur de expositie ‘Kinderkunstwerkplaats Muzelinck’ bij K26 in Oss. Tijdens deze feestelijke opening zullen Muzelinck’s talenten Lola Pansier, Rosa Prins (viool) en Oscar Buijs (piano) optreden. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om deze opening bij te wonen. De kinderen die deelnemen aan de Kinderkunstwerkplaats bij Muzelinck exposeren van 9 tot 19 november bij K26. Ze hebben zelf de kunstwerken gemaakt en de kinderen bepalen mede hoe de kunstwerken tentoongesteld worden.

Deze expositie komt voort uit een prachtige samenwerking tussen Muzelinck en K26. K26 werkt met professionele kunstenaars. Muzelinck biedt kinderen middels de Kinderkunstwerkplaats de mogelijkheid om zich te ontplooien tot echte kinderkunstenaars. En hoe mooi is het dan om de kinderen te laten exposeren bij K26?

De Kinderkunstwerkplaats is een (werk)plaats bij Muzelinck waar kinderen (6-12 jaar) hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Kijken, vragen en onderzoeken wat ze met de aanwezige materialen zouden kunnen doen of maken. Niets is goed en niets is fout, de kinderen krijgen alle ruimte om te experimenteren. Ook is het zogenoemde ‘Digikids Medialab’ beschikbaar. Daar kunnen de kinderen met 3D aan de slag, filmpjes opnemen, animaties maken, foto's maken, photoshoppen, videomappen, monteren en nog veel meer! Er zijn vakdocenten aanwezig die de kinderen begeleiden. De kinderen kunnen elke woensdag van 15.00 – 17.00 uur terecht in de Kinderkunstwerkplaats.

De Kinderkunstenaars tonen tijdens deze expositie bij K26 werk dat zij in de afgelopen maanden gemaakt hebben in de Kinderkunstwerkplaats.
De expositie is te bezichtigen tijdens de openingsuren van K26, donderdag tot en met zondag (13.00 – 17.00 uur).Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28819