Datum plaatsing: 04 november 2017

Overeenkomst voor glasvezel in Nuland, Geffen en Vinkel


Overeenkomst voor glasvezel in Nuland, Geffen en Vinkel


Geffen (Oss): E-Fiber, investeerder in de aanleg van glasvezelnetwerken, heeft vrijdag 3 november een overeenkomst getekend met de gemeente Oss voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in Geffen.

Nu de samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Oss (Geffen) en 's-Hertogenbosch (Nuland, Vinkel, Kruisstraat) is getekend, wordt de vraagbundeling gestart. Mits er voldoende animo is zal er vanaf april 2018 begonnen worden met graven. Ongeveer 5.500 adressen worden dan voorzien van een aansluiting. Met glasvezel is het mogelijk om snel grote hoeveelheden data te versturen. Hierdoor is een betrouwbare, stabiele en supersnelle internetverbinding gegarandeerd. E-Fiber kiest ervoor om, in tegenstelling tot veel andere partijen, ook de adressen in de buitengebieden kosteloos van een aansluiting te voorzien.

Toekomstbestendig
Wethouder Den Brok is enthousiast over de overeenkomst met E-Fiber. "Snel en betrouwbaar internet is nu en in de toekomst onmisbaar voor onze inwoners, scholen en bedrijven. Het is een belangrijke onderscheidende factor in het woon- en vestigingsklimaat. Ik ben daarom blij dat E-Fiber glasvezel in Geffen wil aanleggen."

Informatieavonden
E-Fiber organiseert de komende tijd verschillende informatieavonden:

22 nov: Dorpshuis 't Zijl
Zijlstraat 2, Vinkel

24 nov: Gemeenschapshuis De Meent
Prins Bernhardplein 10, Nuland

30 nov: MFC de Koppellinck
Kloosterstraat 4, Geffen

De inloop van de informatieavonden is vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur start de presentatie. Op www.e-fiber.nl vindt u meer informatie.

Over E-Fiber
E-Fiber is een jong bedrijf gespecialiseerd in de aanleg van glasvezel. E-Fiber vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op glasvezel. Waar je ook woont, in een stad, dorp of buitengebied. E-Fiber investeert daarom in infrastructuur, innovatie, techniek n in mensen. E-Fiber werkt hard om zijn ambities te realiseren. Zo bereiken ze snel hun doel: snel en betrouwbaar internet voor iedereen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26391