Datum plaatsing: 04 november 2017

Geffense Plas-loop


Geffense Plas-loop


Geffen (Oss): Op zondag 12 november organiseert A.V. Oss 78 de Geffenseplascross. Inschrijven: in het Restaurant De Geffenseplas, aan het Gielekespad 10 in Oss.

Dit is de tweede wedstrijd van de Geert Peters Crosscompetitie, die bestaat uit zes crosslopen in Oss en omgeving. Iedereen kan aan deze wedstrijden meedoen: leeftijd of ervaring spelen geen rol.
Bij elke cross kun je kiezen tussen een korte afstand (circa 5 km) en een lange (circa 10 km). En voor de jonge hardlopers is er steeds een jeugdcross over verschillende afstanden. Je kunt met n wedstrijd meedoen, maar ook met meerdere. Wie met minimaal vier wedstrijden meedoet, strijdt mee om een plek in het eindklassement.
Voorinschrijven voor de wedstrijden is niet nodig; bij elke cross kan, tot een kwartier voor aanvang, ter plaatse worden ingeschreven. De kosten voor deelname bedragen, zowel voor de korte als voor de lange cross, 5 euro per wedstrijd of 20 euro voor de zes wedstrijden. De jeugdige crossers betalen respectievelijk 3 euro en 12 euro.
De volgende GPCC crossen van dit seizoen:
zondag 17 december 2017: HERPERDUINCROSS
zondag 14 januari 2018: WITTE RUYSHEUVELCROSS
ZATERDAG 27 januari 2018: LITHSE HAM CROSS
zondag 25 februari 2018: RUSHEUVELCROSS
Alle informatie over de Geert Peters Crosscompetitie 2017-2018 is te vinden in de flyer die je kunt downloaden op www.avoss78.nl . Daar worden ook de uitslagen en het tussenklassement gepubliceerd.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13569