Datum plaatsing: 04 november 2017

Open Coffee Berghem op 7 november bij Wiro Reclame


Open Coffee Berghem op 7 november bij Wiro Reclame


Berghem (Oss): Op 7 november aanstaande is het weer Open Coffee in Berghem. Dit keer is de locatie Wiro Reclame, Hoessenboslaan 10 in Berghem. De avond start om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. De spreker deze avond is Berghem Bruist, in verband met het eenjarig bestaan van Open Coffee.
Open Coffee is een bijeenkomst waar bezoekers met elkaar in verbinding komen. Waar het veelal voor ondernemers georganiseerd wordt is de insteek in Berghem anders: op deze Open Coffee zijn naast ondernemers vooral ook verenigingen van harte welkom. Iedere bijeenkomst krijgt een spreker een kwartier spreektijd, de rest van de tijd staat netwerken met elkaar centraal. Het concept is dat de enige kosten die je hiervoor maakt, de kosten van je eigen koffie, thee of ander drankje zijn.
Open Coffee Berghem wordt iedere eerste dinsdagavond van de oneven maanden gehouden. De avond wordt georganiseerd door Stichting Berghem Bruist. Opgeven is wenselijk. Dit kan via Facebook: facebook.com/opencoffeeberghem of door een mail te sturen naar opencoffee@berghembruist.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28026