Datum plaatsing: 06 november 2017

Waoterrijkse Prinsonthulling kleurrijk spektakel!


Waoterrijkse Prinsonthulling kleurrijk spektakel!


Nuland ('s Hertogenbosch): Ludieke onthulling op vrijdag 10-11 met The Reverend en DJ Stan

Op vrijdag 10 november zal in t Waoterrijk (Nuland) op het Prinsenbal het startschot voor het nieuwe carnavalsseizoen worden gegeven, dat in het teken zal staan van het motto: t Waoterrijk staot r gekleurd op! Een motto dat perfect past bij het kleurrijke spektakel dat het carnaval in t Waoterrijk al jarenlang is. De avond in Gemeenschapshuis De Meent met muziek van Hofkapel De Waoterbloazers, DJ Stan en de formatie The Reverend, begint om 20:30 uur en de entree is gratis.
Centraal deze avond staat de bekendmaking van de nieuwe Prins. De onthulling van dn Hoogheid en zijn Adjudant zal worden ingeleid met een nieuwe ludieke film van eigen bodem. Bovendien zijn sinds enkele weken in t Waoterrijk posters te vinden waarop diverse kandidaat-Prinsen er gekleurd op staon. Als je raadt wie er op 10 november kleur bekend en de nieuwe Prins wordt, maak je kans op een Brulboei VIP arrangement.

The Reverend is niet alleen een spontane allroundband, maar tevens een hechte vriendengroep die gewoon veel plezier beleeft aan muziek maken. En dat zie je. Dat voel je!
Frontman Marcel kennen we natuurlijk van de legendarische bands Hillstreet en de Amstel Liveband. The Reverend is het logische vervolg op deze bands, waarbij de nadruk ligt op passie voor muziek maken en dat in zoveel mogelijk genres, voor zoveel mogelijk mensen. De viermans formatie The Reverend 'brings you musical salvation'!

Op zondag 12 november is iedereen uitgenodigd Op dn borrel b dn Prins in De Meent. Vanaf 14:00 uur is er gelegenheid om de nieuwe Prins en Adjudant met hun benoeming te feliciteren. Het uurste rundje is van de Prins en de eerste bezoekers ontvangen een fraai thema gadget.

www.waoterrijk.nl


Waoterrijkse Prinsonthulling kleurrijk spektakel!
Waoterrijkse Prinsonthulling kleurrijk spektakel!
Waoterrijkse Prinsonthulling kleurrijk spektakel!


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14467