Datum plaatsing: 19 november 2017

Benefietdiner voor Stichting AktieFix bij Bistro Louis


Benefietdiner voor Stichting AktieFix bij Bistro Louis


Lithoijen (Oss): Op maandag 27 november organiseert Stichting AktieFix een benefietdiner bij Bistro Louis in de Peperstraat in Oss. Een heerlijk 6-gangen diner, goede wijnen, live muziek en een bijzondere veiling voor het goede doel. Een avond die je niet mag missen!

Stichting AktieFix

Stichting AktieFix organiseert ieder jaar 10 logeerweekenden voor kinderen (7 tot 18 jaar) met een beperking. En dat zijn niet zomaar weekenden! De staf van vrijwilligers doet steeds haar uiterste best om tijdens de weekenden deze groep kinderen even hun beperking te laten Ďvergetení.

Het doel van Stichting AktieFix is de kinderen een fijn weekend te bezorgen, zoveel mogelijk doen wat ieder ander doet, met de juiste begeleiding. Daarnaast kunnen ouders deze weekenden extra aandacht besteden aan elkaar en broertjes en/of zusjes, zonder extra zorg.

Benefietdiner

De avond begint om 19.00 uur. De kosten voor het 6-gangen diner, inclusief drinken, zijn Ä 100,- p.p. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveren vooraf is gewenst. Aanmelden kan via benefietdiner@aktiefix.nl

Stichting AktieFix hoopt met de opbrengst van dit benefietdiner veel leuke logeerweekenden te organiseren!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30901