Datum plaatsing: 04 november 2017

Verkoop eerste woningen Zuiderlei (De Groote Wielen) in Rosmalen van start


Verkoop eerste woningen Zuiderlei (De Groote Wielen) in Rosmalen van start


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM is gestart met de verkoop van de eerste woningen van Zuiderlei in de gebiedsontwikkeling De Groote Wielen in Rosmalen (gemeente ís-Hertogenbosch). Het aanbod van de eerste fase, Thuis aan de Singel, bestaat uit 27 koopwoningen. Zuiderlei omvat in totaal circa 100 woningen.

Zuiderlei: Thuis aan de Singel, Thuis aan de Laantjes en Thuis aan de Waterkant
In het plan liggen de woningen op een speelse manier verspreid, zijn er verschillende architectuurstijlen en is er veel aandacht besteed aan groen. In totaal omvat Zuiderlei circa 100 woningen, verdeeld over drie fases met de namen Thuis aan de Singel (fase 1), Thuis aan de Laantjes (fase 2) en Thuis aan de Waterkant (fase 3). De verschillende ontwerpen zijn afkomstig van gerenommeerde architecten: Bedaux de Brouwer Architecten in Goirle, Architecten aan de Maas te Maastricht en agNOVA architecten in Amersfoort.

Thuis aan de Singel (fase 1)
Aan de Lunersingel komen in totaal 57 royale gezinshuizen waarvan 27 koopwoningen. De woningen zijn onderdeel van de eerste fase, Thuis aan de Singel genoemd en bestaan uit rijtjes van vijf tot maximaal zeven rijwoningen. De woningen zijn 5,40 en deels 8,40 meter breed.
Aan de voorzijde is er fraai zicht op de singel en is er parkeerkeergelegenheid. De diepe tuinen liggen zuid georiŽnteerd en zijn voorzien van een berging en achterom. Er zijn vier verschillende woningtypen met een woonoppervlakte van 117 tot 156 m2. De kavels zijn circa 126 tot 260 m2 groot. De architect van deze fase is Pieter Bedaux van Bedaux de Brouwer Architecten.

Thuis aan de Laantjes (fase 2) en Thuis aan de Waterkant (fase 3)
De tweede fase, Thuis aan de Laantjes genoemd, gaat naar verwachting deze winter in verkoop met 18 twee-onder-ťťn-kapwoningen en 10 woningen in een zogenaamd hofje. Daarna volgt fase drie, Thuis aan de Waterkant, bestaande uit 22 royale twee-onder-ťťn-kapwoningen en vijf vrijstaande woningen.

Start verkoop
De verkoop wordt gedaan door Boumij makelaars te ís-Hertogenbosch en Het Waare Huis te Rosmalen. Inschrijven voor een woning is mogelijk tot en met 8 november a.s.
Website www.zuiderlei.nl. Kijk hier voor de digitale brochure.

Naar verwachting start de bouw van fase Thuis aan de Singel in het voorjaar 2018. De realisatie is in handen van aannemer Dura Vermeer uit ís-Hertogenbosch.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13903