Datum plaatsing: 16 november 2017

Lezing over Boudewijn Büch in Bibliotheek Oss


Lezing over Boudewijn Büch in Bibliotheek Oss


Oss (Oss): Onder de noemer boekpromotor met bibliobesitas is maandag 20 november in de Bibliotheek Oss een lezing over Boudewijn Büch. Gast is Eva Rovers die recent een biografie schreef over de schrijver, televisiemaker en boekenliefhebber. Op 23 november is het precies 15 jaar geleden dat hij op 53-jarige leeftijd overleed.

Boudewijn Büch vestigde zijn naam als schrijver met de roman De kleine blonde dood, maar zijn grootste faam dankte hij aan zijn televisiewerk. Velen kennen hem als wereldreiziger die voor het VARA-programma De Wereld van Boudewijn Büch zijn fascinaties achterna reisde: van obscure eilanden en dodo’s tot rock-’n-roll-helden.

In haar lezing vertelt Rovers niet alleen over het aanstekelijk enthousiasme van Boudewijn Büch, maar komt ook zijn schaduwzijde aan bod. Zo werd na zijn dood duidelijk dat veel dingen die hij verteld had, niet waar bleken te zijn.

De aanvang van de lezing is 20.00 uur. Kaarten zijn 5 euro voor leden en 7 euro voor niet-leden van de bibliotheek en verkrijgbaar via de website www.nobb.nl en bij alle vestigingen van de NOBB.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29368