Datum plaatsing: 21 november 2017

Geffen’s Got Talent in nieuw jasje


Geffen’s Got Talent in nieuw jasje


Geffen (Oss): De playbackshow in een nieuw jasje! Het organiserend team heeft er zin in om daarmee aan de slag te gaan, mede in het kader van het 44-jarig bestaan van carnavalsvereniging het Rottenrijk. De organisatoren zouden het top vinden, als het een jaarlijks gevolg krijgt.
Om te beginnen is het niet alleen playbacken en niet alleen voor kinderen.
Ze zetten in op een breed publiek van jong en oud en een breed scala aan talenten.

Wanneer en Waar?
Op zondag 10 december van 14.00 tot 18.00 uur in de Koppellinck in Geffen.
De zaal is open om 13.30 uur.

Wat kost het?
De deelnemers (kinderen en volwassenen) mogen gratis meedoen. Bezoekers betalen € 3,00 entree, kinderen tot de 12 jaar € 1,50.

Wat kun je doen?
Een muziekinstrument bespelen, zingen, dansen, googelen, voetbalkunstjes, breakdancing, majorettekunstjes of -dansjes, turnen, acrobatiek, circusacts, liedje playbacken, een sketch: kortom alles wat je leuk vindt om te laten zien op het gebied van je hobby of van je club. Tijdsduur 3 tot 5 minuten.

Een deskundige jury van dans-, school- en/of gymjuffen of -meesters met de Geffenaar van het Jaar zal de optredens beoordelen. Onderwijl de jury in beraad gaat, wordt de nieuwe Jeugdprins en – prinses onthuld. Dat is ook lekker spannend.

Grijp je kans en laat jouw talent zien op 10 december op het podium in De Koppellinck in Geffen! Graag opgeven vóór 26 november.
Voor opgave en/of vragen mail naar: talent@rottenrijk.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14145