Datum plaatsing: 04 november 2017

“Brabants Mooiste” MTB-tocht op 5 november in Nistelrode


“Brabants Mooiste” MTB-tocht op 5 november in Nistelrode


Nistelrode (Bernheze): Toerwielerclub De Voorsprong uit Heesch organiseert op zondag 5 november haar jaarlijkse veldtoertocht in Nistelrode. Deelnemers kunnen kiezen uit maar liefst 3 afstanden: 35, 45 of 55 km. De routes gaan over mooie bospaden en goed begaanbare landwegen in de prachtige natuurgebieden de Maashorst, Bedaf en Slabroek. In elke afstand is een pauze opgenomen waar iedere deelnemer thee en een versnapering krijgt aangeboden. Na afloop is er gelegenheid om de fiets af te spuiten.
De inschrijflocatie is Achter Den Berg 16 te Nistelrode (Scouting). Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00. NTFU-leden krijgen € 1,- korting. Onder de 16 jaar is deelname gratis. NTFU-leden kunnen met hun pas inschrijven via ‘Scan & Go’. De starttijd is van 8:30 tot 9:30 uur.
Op de website van de TWC De Voorsprong, www.twcdevoorsprong.nl, staat meer info over deze mooie veldtoertocht die ieder jaar vele enthousiaste deelnemers trekt.
TWC De Voorsprong uit Heesch is een toerwielerclub en biedt iedereen met een racefiets de mogelijkheid om in het wegseizoen in groepsverband tochten te fietsen. Op dit moment kent de club zes fietsgroepen waaronder twee damesgroepen. Iedere groep fietst met een eigen afstand en snelheid zodat een ieder op een passend niveau kan fietsen.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14194