Datum plaatsing: 05 november 2017

Be Quick start de zaalcompetitie met winstNuland ('s Hertogenbosch): Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd van de zaal op het programma. De overgang van veld naar zaal is wel even omschakelen voor de dames. Het werken met de schotklok zorgt namelijk voor een energieker en tactisch spel. Hierdoor vallen in de regel wel veel meer doelpunten.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Prinses Irene in Nistelrode. De voorgaande wedstrijden zijn tegen deze ploeg niet altijd overtuigend gewonnen. Deze ploeg staat gekenmerkt als een gedreven ploeg die tot de laatste minuten blijft knokken. Aan Be Quick de taak om deze wedstrijd met overtuiging te gaan spelen en de scores ver uit te bouwen.

Het eerste doelpunt viel aan de zijde van Prinses Irene. Dit weet Be Quick na een minuut alweer recht te trekken. De dames van Be Quick weten vervolgens vanaf de twaalfde minuut (2-3) de voorsprong te pakken. De voorsprong heeft Be Quick gedurende de wedstrijd niet meer afgegeven.

Gedurende de eerste helft zijn er maar weinig doelpunten gevallen. Het stokte in het score verloop. Er werden een regio van kansen gecreŽerd, maar ze werden niet goed benut. Door wat verdedigende fouten komt Princes Irene dichtbij tot 5-6. Voor de rust weet Be Quick het nog uit te bouwen tot een 6-9 voorsprong.
ĎScorení dat was het belangrijkste punt dat was besproken in de kleedkamer. De afronding moet beter en het scoreverloop moet verder worden uitgebouwd. Be Quick startte fel en Prinses Irene bleef gedreven om bij te blijven. Be Quick nam het voortouw en alle kansen vielen. Het scoreverloop werd uitgebouwd tot een 25-11 in het voordeel van Be Quick.

Op naar volgende week! Volgende week zondag (12 november) speelt Be Quick tegen Spes uit Milsbeek. De wedstrijd wordt gespeeld om 14.55 in de Geer in Geffen.

Doelpuntenmakers:
Yvonne 7, Lisa 4, Joyce 3, Jody 3, Nina 3, Marlie 2, Kris 2, Danique 1


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16920