Datum plaatsing: 17 november 2017

Goederen- en dienstenveiling Harmonie Wilhelmina


Goederen- en dienstenveiling Harmonie Wilhelmina


Den Dungen (Sint-Michielsgestel): In aanloop naar het 100-jarige jubileum in 2018 organiseert Harmonie Wilhelmina een grote goederen- en dienstenveiling, op zondag 19 november a.s. bij Boer Goossens. Mede met de opbrengst van deze veiling gaat de harmonie volgend voorjaar een geweldig muzikaal feestweekend organiseren voor de hele Dungense bevolking. Ondernemers en inwoners zijn gevraagd of zij belangeloos een product of dienst voor de veiling beschikbaar willen stellen, en met succes: er zijn bijna 140 kavels waarop geboden kan worden!

De veiling start om 14.00 uur, maar al vanaf 13.00 uur kunnen de goederen en diensten bekeken worden. Bovendien wordt het veilingboekje, met daarin alle kavels, huis aan huis verspreid in Den Dungen en Maaskantje. U kunt dus al vooraf bekijken of er iets van uw gading bij zit. En dat zit er dik in, want het aanbod is niet alleen groot maar ook heel divers. Er zijn kosten nog moeite gespaard om een goede veilingmeester te contracteren en dat is gelukt: het alom bekend duo ‘slappe T’ zal als veilingmeester optreden. Succes bij voorbaat gegarandeerd.

De harmonie hoopt natuurlijk op een mooie opbrengst, maar daarnaast wordt het ook gewoon een hele leuke zondagmiddag! Dus iedereen is van harte welkom. Een mooie opwarmer voor een bijzonder jubileumjaar. De opbrengst wordt gebruikt voor het feestweekend op 27, 28 en 29 april 2018. Een weekend vol met festiviteiten. Voor iedere leeftijd, van jong tot oud. Met leuke activiteiten en feesten; met bekende en minder bekende artiesten. Dus noteer dit weekend alvast in uw agenda...

Veilingboekje huis aan huis verspreid
Het veilingboekje wordt in het weekend van 11 en 12 november bij u bezorgd. In Den Dungen samen met de Bossche Omroep en in het Maaskantje door leden van de harmonie. Mocht u een nee/nee sticker op uw brievenbus hebben en onverhoopt geen boekje hebben ontvangen, dan kunt u deze vanaf maandag 12 november afhalen bij Boer Goossens en Litserborg.

Op de foto de harmonie tijdens het concert Van Schönbrunn naar Berlijn (29 oktober jl.)
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29326