Datum plaatsing: 06 november 2017

Dames DOS’80/Olympia’89 verliezen door slecht begin


Dames DOS’80/Olympia’89 verliezen door slecht begin


Heesch (Bernheze): Zaterdagavond speelden de Heesche dames een uitwedstrijd tegen GHV uit Goirle. Er viel weinig eer te behalen door een belabberde start van de eerste helft. De opgelopen schade kon niet meer hersteld worden.

Slap
DOS’80/Olympia’89 wist wel met 1-0 voor te komen, maar was daarna de weg kwijt. Met name in verdedigend opzicht was men het spoor bijster. De gasten uit Goirle liepen heel eenvoudig uit naar een 11-1 voorsprong. Na een kwartier kregen de Heesche dames meer grip op de wedstrijd en door vechtlust wisten zij wat terug te krabbelen. Ook aanvallend werden kansen beter benut. Met rust keek DOS’80/Olympia’89 nog altijd tegen een flinke 17-9 achterstand aan.

Tweede helft wel wakker
DOS’80/Olympia’89 kwam geconcentreerd uit de kleedkamer en wist de goede lijn van het laatste kwartier uit de eerste helft door te zetten. Verdedigend had het de zaakjes op orde en zij scoorden overtuigend, maar het leed van de zwakke start was al geleden. GHV kwam nimmer in de problemen en wist de punten binnen te halen. Jeugdspeelster Britta Schoones maakte haar debuut en stond uitstekend haar mannetje. Zij wist met een mooie score een plekje op het scoreformulier te bemachtigen. “De zwakke start heeft ons gewoon de das omgedaan! Drie kwart van de wedstrijd waren we zeker niet de mindere. Daar moeten we iets van leren.” aldus een teleurgestelde aanvoerder Sabine van Nistelrooij.

Op de foto: Sabine van Nistelrooij (foto Ruud Schobbers)Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13633