Datum plaatsing: 06 november 2017

H.V.C.H. loopt tegen eerste nederlaag van het seizoen aanHeesch (Bernheze): Na een goede seizoenstart is H.V.C.H. bij Brabantia in Eindhoven tegen de eerste seizoensnederlaag opgelopen. Uiteindelijk werden de Heeschenaren met een wel wat geflatteerde 3-0 nederlaag naar huis gestuurd.

Beide ploegen deden eigenlijk in het spel niet veel voor elkaar onder maar Brabantia was zeer effectief in de omschakeling. Mustafa Seddiqi voegde zich intussen bij de waslijst van geblesseerden bij H.V.C.H. en viel met een hamstring blessure uit. Voor rust had Jordy Veld nog een paar momenten om voor H.V.C.H. te scoren maar het was Brabantia dat met een 1-0 voorsprong naar de thee ging.

Ook na rust eenzelfde beeld met een Brabantia dat zeer slim gebruik maakte van de geboden ruimte. Het voerde de stand op naar 3-0 en H.V.C.H. was deze middag niet voldoende bij machte om er meer van te maken. Een positieve noot voor de blauwwitten waren wel de goede invalbeurten van de A-junioren Bas v.d. Akker en Guus v.d. Wijgert.

Komende zondag is H.V.C.H. competitievrij en op zondag 19 november volgt een thuiswedstrijd tegen Best Vooruit.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12023