Datum plaatsing: 06 november 2017 - Laatst gewijzigd: 06-11-2017 13:53:12

Themabijeenkomst met Rene Peters (lid van de Tweede Kamer voor het CDA)Heesch (Bernheze): Het CDA Bernheze nodigt alle belangstellenden uit voor een themabijeenkomst met Rene Peters. Deze bijeenkomst zal gehouden worden op woensdag 8 november 2017 om 20.30 uur in gemeenschapshuis De Pas te Heesch.

Voorafgaand aan de themabijeenkomst kiezen de leden van het CDA Bernheze in een algemene ledenvergadering hun nieuwe lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De thema-avond is bedoeld voor zowel leden als niet-leden van het CDA in Bernheze en daarbuiten.

Na de opening door Peter van Boekel (CDA-wethouder in Bernheze) zal Rene Peters (lid van de CDA-fractie in de Tweede Kamer) ons bijpraten over zijn eerste halfjaar in Den Haag, over het verloop van de formatie en de ambities van het nieuwe kabinet. Rene zal uit de doeken doen waar hijzelf druk mee is geweest, welke doelen hij zich heeft gesteld en hoe wij in Bernheze gaan merken dat hij onze-man-in-Den-Haag is. En uiteraard kunnen we met Rene in discussie over alle actuele zaken die zich voor doen.

We verwachten de avond rond 22 uur af te sluiten.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13640