Datum plaatsing: 09 november 2017

Open dag Villa Maasdonk


Open dag Villa Maasdonk


Nuland ('s Hertogenbosch): Op zondag 19 november tussen 11.00 en 17.00 uur verwelkomt evenementenlocatie Villa Maasdonk iedereen die zich wil laten verrassen door de warmte van dit prachtige pand. Heeft u binnenkort een jubileum, feest, of bruiloft en wilt u dit in stijl vieren? Kom langs tijdens deze open dag en ontdek wat Villa Maasdonk zo uniek maakt.

Villa Maasdonk is een gerenoveerd klooster uit 1913, wat nu dienst doet als een exclusieve evenementenlocatie en woonwinkel. Er zijn diverse sfeervolle ruimtes voor uw gelegenheid beschikbaar.
Eigenaresse Marijcke van den Hanenberg is er, als ervaren binnenhuis architecte, in geslaagd om elke ruimte aanzien te geven, zonder het warme huiskamer gevoel aan te tasten. Zij vindt het belangrijk dat mensen zich thuis voelen. Zo heeft elke ruimte een geheel eigen karakter, maar ze hebben allemaal dezelfde warme en knusse sfeer. Denk hierbij aan prachtige kroonluchters gecombineerd met rustieke open haarden.
Bij Villa Maasdonk staat persoonlijke aandacht en een klantgerichte service op de eerste plaats. Er is veel mogelijk en u wordt begeleid in het realiseren van uw wensen en dromen. Zo kunt u zonder zorgen de gehele organisatie van uw dag uit handen geven. Binnen Villa Maasdonk is een speciaal caterings team verantwoordelijke voor de culinaire invulling. Zij koken op ambachtelijke wijze en altijd met verse ingrediŽnten. Maar ook de vaste partners in licht, geluid, foto- en videograaf en zelfs voor uw allermooiste taarten staan voor uw klaar.
Wist u trouwens dat onze kapel een officiŽle trouwlocatie is van de gemeente ís-Hertogenbosch? En dat Villa Maasdonk ook over meerdere vergaderruimtes beschikt?
Deze open dag is de uitgelezen kans om u te helpen bij een weloverwogen keuze voor uw mooiste moment. Bent u geÔnteresseerd in een van de vele mogelijkheden, of wilt u gewoon graag eens een kijkje komen nemen achter deze indrukwekkende entree? Kom dan op zondag 19 november tussen 11.00 en 17.00 uur geheel vrijblijvend langs en maak kennis met alles wat Villa Maasdonk u kan bieden. Wij verwelkomen u graag. Een hapje en drankje staat klaar.
Wilt u graag alvast wat meer informatie? Dan kunt u altijd mailen naar info@villa-maasdonk.nl of bellen naar 06-53333829. Indien u op 19 november verhinderd bent, staan de deuren op zaterdag 18 november ook open van 11.00 tot 17.00 uur, maar u kunt ook altijd even bellen en een afspraak maken voor een ander moment.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14506