Datum plaatsing: 09 november 2017

Kindercompagnie organiseert VIPP-avond met workshop Dunstan BabytaalLithoijen (Oss): Kindercompagnie organiseert VIPP-avond met workshop Dunstan Babytaal Lithoijen | Wil jij weten wat je baby (straks) bedoeld met geluidjes als 'neh' of 'heh'? Bezoek dan de speciale VIPP-avond bij Kindercompagnie in Lithoijen. Op 17 november leer je tijdens een speciale workshop alles over de Dunstan Babytaalmethode. Ook wordt er uitleg gegeven over babymassages en zijn er speciale acties in de winkel.

De VIPP-avond (Very Important Pregnant Persons) is bedoeld voor aanstaande ouders of voor mensen die onlangs vader of moeder zijn geworden. Gratis workshop De workshop Dunstan Babytaal wordt gegeven door Linda Beumer van Kraamorganisatie Welkom en begint om 19:00 uur. Tijdens de workshop leer je alles over de Dunstan Babytaalmethode en hoe je de verschillende babygeluidjes van elkaar kunt onderscheiden. Wil jij de workshop volgen? Reserveer nu een plekje en stuur een e-mail naar info@kindercompagnie.nl.

Dunstan Babytaalmethode in 't kort
De Dunstan Babytaalmethode is vernoemd naar Priscilla Dunstan. Zij ontdekte dat pasgeboren baby's vanaf geboorte vijf geluiden met ieder een hele specifieke betekenis maken. Een geluid voor honger, moe, een boertje dat dwarszit, darmkrampjes en ongemak. Deze geluiden zijn gebaseerd op basisreflexen van baby's en daardoor onafhankelijk van de taal die de ouders spreken. Sinds 1998 is Dunstan Babytaal grondig onderzocht en inmiddels is de methode wetenschappelijk onderbouwd.

Leerzaam en gezellig avondje uit
De speciale VIPP-avond bij Kindercompagnie duurt van 18:00 tot 21:00 uur. Naast een leerzame workshop over de Dunstan Babytaalmethode kunnen bezoekers ook genieten van een hapje en een drankje. Sanne van Gessel van babymassage Intens geeft deze avond uitleg over babymassages. Ook zijn er speciale acties in de winkel die je niet wilt missen. Je vindt Kindercompagnie aan het Prelaat van den Bergplein 5 in Lithoijen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14789