Datum plaatsing: 15 november 2017

Eefje Thomassen in de Koppellinck


Eefje Thomassen in de Koppellinck


Geffen (Oss): Eefje Thomassen, bekend van het TV programma ĎOp zoek naar Mary Poppinsí, levert een bijdrage aan een middagconcert op zondag 19 november om 15.00 uur in de Koppellinck in Geffen. Het optreden van deze sopraan zal voor muziekliefhebbers van musicals een aantal bekende nummers opleveren.

Eefje heeft rollen vertolkt in Octopussy, Sound of music en Oorlogswinter. Voor de jongere muziekliefhebbers is Eefje misschien bekend van de Sprookjesboom. Het Ava Maria van Schubert staat ook in het lijstje van Eefje en zal ze met veel stembeheersing uitvoeren.
Eefje brengt drie Portugese danseressen mee, namelijk Joana Couto, Ana Meireles en Margarida Constantino. Zij zorgen tijdens het concert met hun van Portugese dans in hun kleurrijke kleding voor een visueel aantrekkelijk schouwspel. In afwisseling met het popkoor ExpresZo wordt het concert gecomplementeerd. Voor een ieder die dit evenement graag wil meemaken zijn kaarten te verkrijgen bij Bosch van Erp in Geffen en bij Albert Heijn in Nuland. Via www.concertcommissie@expreszo-maasdonk.nl zijn kaarten te reserveren. Vermeld naam en adres en het aantal kaarten. De kaarten worden aan de kassa klaargelegd en kosten 6 euro per stuk.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14025